Wow-effekt av ljus

Det är väl ingen nyhet egentligen att en ljussättning sätter stämningen på vilken fest som helst. Tänk bara, vad skulle Swedish House Mafias spelningar vara utan deras ljusshower, eller musikalen Lejonkungen? Vi är starka förespråkare av ljus! Vi rekommenderar både brudpar och företag att de bör ha i åtanke att ta den lilla kostnaden extra (i sammanhanget) för att hyra in lite ljus. Med dagens teknik är det vare sig svårt eller särskilt kostsamt att arrangera ljussättning och det roliga är att man kan justera färgen efter maträtt/låtval eller annan stämning på festen!

Olika typer av ljus man kan jobba med

Levande ljus/ljushållare

lights11

Stjärnhimmel

Finns det något så romantiskt som att äta middag till en blinkande stjärnhimmel? Det ger personlighet och blir en snackis! Med små fiberoptiska lampor kan ni få en blinkande stjärnhimmel för en inte alltförstor kostnad!

lights12

 

Ljusslingortips6lights4

Belysning av fasad/väggar: Uplighting

Uplighting kastar färggrannt ljus på väl utvalda ställen. Det är ett sätt att skapa en stämning på festen och ge en wow faktor. Det är löjligt enkelt och man kan lätt göra det själv. Lights9Lights8lights 1 lights2 lights5

Belysning av växter/träd

Gör otrolig skillnad! Har ni en vacker trädgård? Visa det!

lights10

Monogrambelysning:

Monogrambelysning ger en personligt och unik look. Även detta är enkelt då man behöver en projektor och en monogramskiva som man ofta får med då man hyr paketet, sen är det bara att plugga in och rikta mot önskat område.
lights7 lights6

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s