Babyshower ”mommy to bee” tema

Tiden springer iväg och jag inser att vi inte har uppdaterat om den babyshower som vi anordnade för en lyckligt ovetande mamma! De har inte tagit reda på könet och därför tyckte vi det skulle vara kul att anspela lite på Bee tema. He or she, what will it bee?

Vi gick som vanligt all in. Allt skulle vara gult och brunt/svart. Vi gjorde girlanger i papper och klädde in nästan hela köket där babyshowern skulle vara. Svarta och gula pompoms hängdes upp, gul duk, svarta papp-tallrikar och randiga sugrör. Det serverades citronrutor med lakritsströssel, brownie cupcakes med gul grädde, sega chokladkakor, lussebullar, citronlemonad, Prosecco (inte för mamman då förstås) och vi lekte lekar som para ihop kändisbebis med rätt namn, frågesport och gissa kön. Alla fick skriva namnförslag på en getingtavla som mamman sen fick ta med sig hem och ha som minne över vilka som var med och lite förslag på namn.

Vi gjorde även en blöjtårta. Det var mycket lättare än man först kan tro! Cellofan och fina rosetter gör det mesta fint 🙂

Kort sagt blev det väldigt lyckat!IMG_3848_1024 IMG_3896_1024 IMG_3394_1024 IMG_3902_1024 IMG_3888_1024

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s