Bröllopstransport – Vad ska man tänka på?

Ni har kanske kommit så pass långt i er planering att ni nu bokat lokal och datum för er vigsel. Men än är det inte klart. Ni ska även tänka på att boka er bröllopstransport, ibland kan det vara svårt att hitta, speciellt mitt i sommaren. Vill ni ha något annat en en vit limousin så bör ni boka minst 6 månader i förväg.Transport

 

Det här är det ni ska tänka på:

 • Boka bil 6 månader innan bröllopsdagen, när ni har bokat datum, vigselplats, festlokal och bestämt er för budget och gästantal.
 • Tänk utanför boxen. En vit limo är inte helt tjolahopptjolahej, ni kanske vill ha något mer personligt som speglar er? en flakmoppe, häst och vagn, folkabuss, mini, tuk-tuk, helikopter? There’s no end to the possibilities…
 • Tänk på att det kan vara en fördel att boka transport för ert brudfölje. På så vis har ni ordning på var de är och när. Dessutom kan de känna sig bortskämda, de gör trots allt en hel del arbete för er under er bröllopsdag!
 • Boka transport för långväga gäster. Då slipper ni förvirrade bröllopsgäster som åkt till Djursholm istället för Djurgården.. Ja ni fattar..
 • wedding
 • Gör bokningar och träffa bolaget personligen. Det florerar en hel del oseriösa företag där de inte har giltig taxilicens och utbildade förare.
 • Boka på 20-30 minuter per resa. Det tar förvånansvärt lång tid att samla ett sällskap och ni vet aldrig hur trafiken kommer att vara. Det är bättre att vara för tidig än att sitta och svettas och stressa i en bil. Har triatlon kanske stängt av alla vägar till er kyrka? Ibland är det så olyckligt… Bra att vara förberedd!
 • Var beredd på att få betala för den tiden transporten väntar. Vårt tips till er är att det kan vara värt det. Annars kanske transporten inte är där när ni är redo att åka från kalaset med dunder och brak..
 • Var en diva – det är meningen att det ska vara en lyxig känsla- det är ju er bröllopsdag för tusan. Smaska på med speciella önskemål! Detta är en av få dagar då du får be om endast röda m&m’s för att symbolisera er kärlek…
 • Få en fin bild när ni åker iväg i en dekorerad bil! – Många bolag tillåter inte att ni dekorerar deras fordon. Så dekorera, ta ett foto, ta ner och sen åk iväg. Här kan en bröllopskoordinator vara bra att ha så blir det en snabb och smidig process!
 • Gör en playlist att ha i bilen. Då sätter ni tonen för kvällen och ni kommer vara på det bästa av humör med just era speciella favoritdängor!transport3
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s