Bröllopstrender

Vi har lagt märke till att vissa klassiska trender suddas ut. Det här är några av våra iakttagelser:

  1. Tårtan försvinner – Fler och fler brudpar väljer att inte ha en bröllopstårta på sitt bröllop. Vissa gillar inte hur de exponeras och alla ska se på när de skär tårtan och äter första biten. Vissa tycker det är lite tårta på tårta med en tårta efter desserten. Vissa har hellre ett dingnande dessertbord med små fingerplock och alla får välja sin personliga favorit. Vi tycker det är en mycket tråkig trend. Det finns få saker som är så vackra som en bröllopstårta. Man kan göra så otroligt mycket med den. Den kan verkligen få en personlig prägel både inuti och utanpå. Dessutom är det ju väldans gott…partycake cho cake macaron cake cake1
  2. Fint folk kommer alltid försent… NOT. Gästerna kommer i tid – Tidigare fick man planera in en flexibel halvtimme där gästerna droppade in. Nuförtiden får man istället planera efter att folk kommer i tid. Det är en trend som uppskattas av oss på Memory. Den som myntade uttrycket fint folk kommer alltid försent borde skämmas.
  3. Bruden bestämmer.. Inte längre – Tack vare pinterest kan även brudgummen vara del i bröllopsplaneringen. Det har blivit lättare att visualisera, godkänna och komma med förlag.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s